Aktuelt / Bli kjent med Inventum Kontor

Bli kjent med Inventum Kontor

Skrevet av: Inventum

Publisert: 28.06.19 - Sist oppdatert: 28.06.19

Inventum Kontor har vært i drift siden 1990, og har i dag 8 ansatte. Daglig leder, Kristian Bay, forteller han trives med såvel konsept som produkter og det faktum at de selger en bedre hverdag til kundene. Målet er tilfredse kunder som i tillegg erfarer økonomisk besparelse og redusert sykefravær ved å handle med Inventum Kontor. De gjør – som sitt slagord sier – gode arbeidsplasser enda bedre.

Totalleverandør

Bay forteller at de er en totalleverandør av alt til kontoret og det bidrar til å gjøre hverdagen til kundene enda enklere og mer kostnadseffektivt: 1 leverandør, 1 inngående faktura. Det er mye på gang hos Inventum kontor. Forretningsområdet kopi-print er i fin utvikling. Her tilbyr de skreddersydde løsninger med fokus på sikker print og GDPR.

I tillegg skjer det mye spennende rundt interiøravdelingen med mange løpende interiørprosjekter. «Det er moro når vi får det til. Det engasjerer alle som er rundt meg og ikke minst meg selv. Fornøyde og derigjennom lojale kunder er et av de beste målbare parameter på at vi lykkes. I tillegg har jeg gleden av å lede en fantastisk gjeng, som er ekstremt målrettet og setter service i høysete», forteller Bay.

Forankret i Oslo

Inventum Kontor har med sin lange fartstid og 800 handlende kunder god forankring i Oslo og omegn. «Veldig mange har en eller annen form for relasjon til oss, enten det vi har levert kaffemaskin, kontor-datarekvisita, interiør eller kopi-print», forteller Bay. De er viktige for regionen da de er den eneste aktøren som kan tilby et slikt totalsortiment.

Tips på tampen

Hva er ditt beste tips innen ergonomi?

– Riktig tilpasset ergonomisk arbeidsplass blir stadig viktigere. Sykefravær grunnet belastningsskader og feil arbeidsstilling utgjør store summer for norsk næringsliv og redusert livskvalitet for den som er sykmeldt. Inventum Kontor har med partnere kompetanse til å veilede til riktig ergonomi.

Hva er ditt favorittprodukt under temaet ergonomi?

– Vippebrett. Jeg står egentlig og jobber hele dagen. Det å stå gir mange helsefordeler. Blant annet opplever du våkenhet og bedre konsentrasjon, bedre blodsirkulasjon og forbrenning, det styrker rygg- og magemuskler, og mye mer.

 

 

Relaterte produkter

Anbefalte saker:

Finansiering_nettbrett_hender

Finansiering

VÅR PARTNER INNEN FINANSIERING FINANSIERING AV UTSTYR TIL DITT KONTOR! Trenger kontoret en oppgradering? Skap et kontormiljø fylt med gode løsninger og funksjonalitet. — Du får mer arbeidsglede til en overkommelig månedspris! Sammen med vår samarbeidspartner Nordea Finans kan vi hjelpe deg og din bedrift med finansieringen av kontormøbler og annet utstyr. Nordea Finans tilbyr […]

Daniel Tana Finnmark

Inventum Finnmark, vårt nye og nordligste medlem

Vi er stolte over å ha fått et nytt medlem som i tillegg er vårt nordligste medlem! Inventum Finnmark er et nyoppstartet firma i Tana som leverer produkter og tjenester for bedrifter — «Alt til kontoret». Vi har tatt en prat med daglig leder, Daniel Hansen. Du har tidligere drevet kontoret i Tana i Finnmark […]

Forside Farger Kopi

Inventumkatalogen 2020/2021

Se katalogen vår her! Inventum Katalogen består av 76 sider med inspirasjon og nyttige produkter til kontoret, enten det er på jobben eller hjemme. Visste du at du kan leie møbler? Dette kan du lese mer om på side 20. Ønsker du å få tilsendt en katalog i posten? Kontakt din lokalforhandler eller vår markedskoordinator […]

Artikler

Til våre samarbeidspartnere

Verden er i en krevende situasjon, og det er også norske og internasjonale virksomheter. Inventum-kjeden har innført rutiner for å hindre smittespredning mellom kollegaer, kunder og samarbeidspartnere. Alle fysiske arrangementer avlyses, reisepolicy er fundamentert hos hvert enkelt Inventum-medlem,  det tilrettelegges for hjemmekontor for de medarbeidere det muliggjør. Vi gjennomfører fortrinnsvis møter digitalt og unngår å […]