Aktuelt / Inventum Finnmark, vårt nye og nordligste medlem

Inventum Finnmark, vårt nye og nordligste medlem

Skrevet av: Inventum

Publisert: 11.12.20 - Sist oppdatert: 27.01.21

Vi er stolte over å ha fått et nytt medlem som i tillegg er vårt nordligste medlem! Inventum Finnmark er et nyoppstartet firma i Tana som leverer produkter og tjenester for bedrifter — «Alt til kontoret».

Vi har tatt en prat med daglig leder, Daniel Hansen.

Du har tidligere drevet kontoret i Tana i Finnmark som en avdeling under Tromsø, men står nå på egne ben. Hva fikk deg til å ta dette steget?

– Dette steget lå nok i kulissene allerede da Inventum Tromsø gikk med på å åpne underavdeling i Finnmark. Det er viktig med lokale eiere med tilhørighet i Tana og dette fikk vi til i samarbeid med Inventum Tromsø.

Vi har en logistikksjef, relasjonsbygger, daglig leder og montør/tekniker og per nå har undertegnede tiltredd inn i alle stillingene. Vi håper at vi får på plass flere folk så raskt som mulig!

Har du spennende case eller noe i pipeline som du kan dele med oss?

– For meg så er alle vår nåværende kunder og mulige ordrer spennende. Det er viktig for meg å se alle våre kunder, både store og små.

Hvilke tips har du for dine kunder og har du noen favorittprodukter?

– Mitt tips er å tenke på kontoret sitt som sitt «andre hjem», noe det er for de fleste. Viktig å tenke på ergonomi for helsen og litt «luksusordninger» som kaffe, da man er på jobb 1/3 av dagen. Alle produkter som gjør dagen lettere for mine kunder er mine favorittprodukter.

Hva driver deg? 

– Jeg elsker å skape relasjoner med mennesker. Treffer nye mennesker på daglig basis er spennende og jeg er glad for at jeg jobber i et firma som kan kan levere produkter og tjeneste som gjør dagen enklere og bedre for bedrifter!

Vi er stolte av å starte opp i Tana i Finnmark som er hjemplassen. Jeg mener det kan være sunt med konkurranse i dette markedet.

 

Følg gjerne Inventum Finnmark på Facebook og ta en titt på deres hjemmeside for å se hva Daniel leverer!

Relaterte produkter

Anbefalte saker:

Finansiering_nettbrett_hender

Finansiering

VÅR PARTNER INNEN FINANSIERING FINANSIERING AV UTSTYR TIL DITT KONTOR! Trenger kontoret en oppgradering? Skap et kontormiljø fylt med gode løsninger og funksjonalitet. — Du får mer arbeidsglede til en overkommelig månedspris! Sammen med vår samarbeidspartner Nordea Finans kan vi hjelpe deg og din bedrift med finansieringen av kontormøbler og annet utstyr. Nordea Finans tilbyr […]

Forside Farger Kopi

Inventumkatalogen 2020/2021

Se katalogen vår her! Inventum Katalogen består av 76 sider med inspirasjon og nyttige produkter til kontoret, enten det er på jobben eller hjemme. Visste du at du kan leie møbler? Dette kan du lese mer om på side 20. Ønsker du å få tilsendt en katalog i posten? Kontakt din lokalforhandler eller vår markedskoordinator […]

Artikler

Til våre samarbeidspartnere

Verden er i en krevende situasjon, og det er også norske og internasjonale virksomheter. Inventum-kjeden har innført rutiner for å hindre smittespredning mellom kollegaer, kunder og samarbeidspartnere. Alle fysiske arrangementer avlyses, reisepolicy er fundamentert hos hvert enkelt Inventum-medlem,  det tilrettelegges for hjemmekontor for de medarbeidere det muliggjør. Vi gjennomfører fortrinnsvis møter digitalt og unngår å […]

Hjemmekontor fra Osnes

Alt til hjemmekontoret

I disse dager er det stadig flere som velger, eller blir nødt til å jobbe hjemmefra. Heldigvis gjør teknologien det mulig for mange å jobbe like godt hjemme som på kontoret. Hvordan får man et hjemmekontor som inspirerer til arbeidslyst og skiller mellom hjem og kontor? I Inventum vet vi at det finnes mange gode løsninger […]