Nyoppstartet?
Behov for finansering? 

Inventum gjør det enkelt å leie! 

Det er ikke alltid det passer å ta kostnadene med å kjøpe kontormøbler og kontorutstyr. Kanskje er man en gründerbedrift som må fokusere på oppstartskostnader, eller går med planer om oppussing. Eller kanskje er det rett og slett ikke rom for å binde opp ressurser. 

Hos Inventum kan du velge en leieordning som gjør bedriften i stand til å fokusere på andre ting. Våre avtaler med Nordea Finance og Siemens Financial Services sikrer leieavtaler skreddersydd din bedrift. 

Mange bedrifter opplever endrede behov underveis. Da kan en rammeavtale være løsningen. Det kan være vekst i antall ansatte eller andre behov som gjør at man må bestille mer kontorutstyr. Avtalen er gyldig i 6–12 md. og gjør at man kan bestille nytt utstyr innenfor rammen uten å gå igjennom ny kredittsjekk. 

Handlefrihet

Våre samarbeidspartnere innen finansiering tilbyr leieløsninger som kan omfatte alle typer investeringer innen møbel, lagringssystemer og interiør. Det gir handlefrihet slik at du kan fokusere på innkjøp bedriften virkelig har behov for.

Fleksibelt

Velg selv hvor lenge leieavtalen skal løpe. Mellom 24–60 md. er vanlig, og for møbler er 60 md. å anbefale. I enkelte tilfeller (offentlig sektor og AAA-ratede bedrifter) kan vi tilby avtaler opp mot 84 md. 

Forutsigbart

Du får et fast månedsbeløp, og budsjettering og regnskap blir enkelt når kostnadene er forutsigbare. Slik får man også et bedre bilde på utstyrets faktiske kostnader over tid. 

 

VÅRE PARTNERE INNEN FINANSIERING

Nordea Finance

Hvorfor leie?

Ofte kan det være vanskelig å vite hvor mange enheter av utstyr arbeidsplassen faktisk trenger. 

Velger du å leie, kan du enkelt bestille opp flere enheter underveis i leieperioden dersom behovet endrer seg.
Med et leiekonsept som til enhver tid kan tilpasses virksomhetens endrede behov, legger vi til rette for en fleksibel innvesteringsløsning.

Fordeler med leie fra Nordea Finance:

  • Enkelt
  • Forutsigbart
  • Fleksibelt
  • Økonomisk

Ta kontakt med ditt lokale Inventum-kontor for mer informasjon. 

Om Nordea Finance Equipment

Nordea Finance Equipment AS er et av Nordens fremste finansieringsselskaper, og våre tjenester markedsføres under varemerket Nordea Finance. Vi er en del av Nordea og er et selvstendig søsterselskap til Nordea Finance inntil vi blir ett Nordea Finance. Vi har en sterk lokal tilstedeværelse gjennom våre 21 kontorer i Norge, Sverige og Danmark. Vi har en forvaltningskapital på NOK 42 milliarder og 360 dyktige medarbeidere, som alle jobber for å kunne tilby gode løsninger for våre over 50.000 kunder og samarbeidspartnere.

 

Siemens Logo Default

SFS Din finansieringspartner

Siemens Financial Services tilbyr din bedrift fleksible finansieringsløsninger over hele Norden og globalt i 57 land. Med disse fleksible finansieringsløsningene kan din bedrift investere i nytt utstyr, kjøretøy og maskiner uten å binde opp kapital i investeringen, og uten å belaste likviditeten. Vår styrke er personlig og effektiv service. Kontakt din Inventumforhandler, så vil vi sammen finne en god løsning til din bedrift.