Om Inventumkjeden

La oss for ordens skyld nevne de kalde fakta først; Inventumkjeden er et fullservicekonsept med vekt på et bredt og markedstilpasset produktutvalg for bedriftsmarkedet. Vi dekker alle produkkategorier en moderne bedrift trenger, fra kontorrekvisita til arkivsystemer, eregonomiutstyr, pulter, stoler, skrivere, PCer, datautstyr og kassaapparat samt større løsninger for møterom, interiør, kaffemaskiner, kaffebønner, te, ja, kort sagt alt til kontoret.

Så til det morsomme: Vi brenner for at folk trives på jobb. Faktisk er det visjonen vår, «Alle skal elske jobben sin!». I praksis betyr det at våre leveranser, måten vi møter kunder på og hvordan vi kommuniserer skal lede til én ting, nemlig ekte arbeidsglede.

Arbeidsglede kommer i så mange former. Et smil fra en god kollega, en god kopp kaffe, sosiale tilstelninger eller rett og slett bare gleden av godt utstyr, orden og flyt. Arbeidsglede er også en viten om at produktene du handler er bærekraftige, og at vi som selskap arbeider aktivt med å redusere eget fotavtrykk.

Med oss på laget har vi leverandører fra øverste hylle – sterke merkevarer med produkter av høy kvalitet som gjør at de varer og gir arbeidsglede i mange år fremover. Og med avdelinger fra Kristiansand i sør til Tana i Nord kjenner vi bedriftenes lokale forhold og vet hva de trenger. Våre medarbeider har ekte engasjement for næringslivet, står parat til å gi gode råd og strekker seg langt for å gjøre gode arbeidsplasser enda bedre.

Slik skaper vi gode samfunn og gode kontormiljø med mennesker som gleder seg til å ta fatt på neste arbeidsdag – med ekte arbeidsglede.