Hjem  >  Hjem  >  Konferansestol

Kategori

Konferansestol

Konferansestol

Vi i Inventum har god erfaring i å tilpasse møterom og konferanselokaler til din bedrift og organisasjons behov.

Konferansebord og konferansestol er midtpunktene i møterommet. Et rom som skal reflektere bedriftens identitet og profil og skape et miljø for inspirasjon. Gjennom fleksibilitet og gode løsninger skaper vi ditt møterom med våre skreddersydde konferansestoler og konferansebord.

Vi har konferansestolen som kan passe de fleste miljøer, enten det er møterom eller andre samlingsrom. Hos oss finner du klassiske og moderne varianter av konferansestoler. 

Hvordan velge konferansestol?

Å skape gode funksjonelle møterom med tilpassede konferansebord med tilhørende konferansestol er nødvendig for å skape gode arbeidsdager med god samhandling. Det er ikke tvil om at lyse fine lokaler med inspirerende konferansemøbler skaper entusiasme og kreativitet. Og kjernen i miljøet er å finne riktig konferansebord og konferansestol.

For å skape den riktige atmosfæren må man også definere anledningen og hvilke møter man har. Noen ganger skal møterommet være til en bestemt aktivitet, mens de fleste ønsker et fleksibelt konferanserom. Det stiller også krav til hvilken variant av konferansebord eller konferansestol man skal velge.

Om møterommet har begrenset plass og skal benyttes til presentasjoner og opplæring så bør man velge en konferansestol som man kan stable.

Om rommet derimot benyttes i større grad til styre- eller kundemøter, og for den sakens skyld kreative møter, så bør man gå for en moderne og elegant konferansestol i moderne design. Det er i alle tilfeller viktig at valget av konferansestol er veloverveid og at man bruker tid på vurderingene.

Det vi kan love er at Inventum tilbyr deg en konferansestol som passer din bedrift, uavhengig av pris og ønske. Vår største og viktigste ambisjon er nemlig at hver kunde får en løsning som er tilpasset deres krav og ønsker. 

Vi i Inventum har sett på noen av kriteriene du bør se på for å velge en konferansestol som passer for dere.

Egenskaper

Inventums brede sortiment inkluderer konferansestol i forskjellige tekstiler og stoff, i lær, skinn eller kunstskinn, i polyuretan og i laminat. Det er viktig å være bevisst på materiale i forhold til både inneklimaet der man skal sitte og til hvordan man skal bruke konferansestolen. Det er for eksempel lurt å velge materialer som puster om man har et relativt varmt inneklima. Om man ønsker et mer slitesterkt materiale som for eksempel skinn eller lær så man veie dette opp mot om man ønsker mer dynamiske og spreke materialer.

Form og farge

Det er viktig å finne en stil og et designuttrykk på konferansestolen som matcher resten av rommet de skal stå i.

Dette er en undervurdert del av en bedrifts eller organisasjons merkevare da uttrykket forteller både interne og eksterne møtedeltakere hvilken profil man ønsker å ha. Mange bedrifter og organisasjoner er bevisste i valg av interiør da de ønsker at det skal være en del av den gjennomførte historien deres. Et møterom med et konferansebord og en konferansestol som sier noe om bedriften er smakfullt og elegant.

Størrelse

Det er viktig å ha en konferansestol der man kan justere høyden på sittestillingen. Vi har konferansestoler der man kan justere sittehøyden til deltakerne. Dette er viktig for å finne en riktig sittestilling. Ergonomiske stoler som kan hjelpe deg å finne den riktige sittestillingen er viktig i et arbeidslandskap der man sitter mer og mer i ro.

Veiledning

Vi i Inventum er opptatt av riktig veiledning. Valg av konferansestol handler om mer enn bare utseende og en plass å sitte. Det skal også være muligheter for individuelle tilpasninger av konferansebord og konferansestol til bedriftenes og avdelingenes ulike behov.

Vi vet at små grep utgjør en forskjell. Vi legger vår ære i å levere gode løsninger, enten det er komplette løsninger til konferansen eller en helt enkel konferansestol.