Hjem  >  Hjem  >  Kontorpult

Kategori

Kontorpult

Kontorpult 

Kontorpult som arbeidsverktøy

Fokuset på gode arbeidsverktøy for å skape en mer effektiv arbeidsdag blir stadig større. I dag flekser man gjerne mellom 2-3 arbeidsplasser, og noen av oss behøver kontorpult hjemme, kontorpult på arbeidsplassen, og noen sågar en kontorpult på hytta.

For å være sikker på at man får en effektiv arbeidsdag uansett hvor man sitter, så er det viktig for både arbeidsgivere og ansatte å sikre at man har en kontorpult som er tilpasset stedet, brukeren og budsjettet. Inventumkjeden tilbyr et bredt utvalg av kontorpulter tilpasset ulike typer behov, miljø og spesifikasjoner.

Det er viktig å huske at arbeidsstokken er arbeidsplassens viktigste ressurs, og det er disse som skal benytte kontorpulten i timer og døgn gjennom året. Ofte ønsker arbeidsgiver en estetisk vakker kontorpult som passer inn med interiør og rommet, eller man ønsker å spare noen kroner på å kjøpe rimelige kontorpulter. Tenk heller at kontorpulten skal hjelpe medarbeidere til å øke effektiviteten og produktiviteten ved at de har en komfortabelt verktøy når de jobber.

En annen ting er at man ikke ønsker å måtte investere i nye kontorpulter fortløpende. Tenk kvalitet! I inventumkjeden tilbyr vi bare kontorpulter med høy kvalitet.

Vi har funnet frem noen kriterier som vi mener er viktige for ditt valg av kontorpult.

Ergonomisk kontorpult

Mens valg av kontorstol nok er den viktigste faktoren når det gjelder din eller dine ansattes komfort, vil selvsagt valg av kontorpult også gi forskjellige nivåer av komfort. Svært høye eller korte ansatte kan for eksempel velge en justerbar kontorpult som er behagelig å sitte på eller stå ved hele dagen. Samtidig vil en romslig kontorpult vil bidra til at arbeidsområdet ikke er rotete, noe som vil bidra til å forbedre effektiviteten.

En kontorpult som kan heves og senkes er perfekt på fleksible arbeidsplasser der man ikke har faste plasser.

Pris på kontorpult 

Budsjettet ditt vil også kunne påvirke ditt valg av kontorpult. Inventumkjeden vil alltid finne løsninger som passer ditt behov. Valgmulighetene øker med budsjettene og husk at valg av kontorpult med høyere kvalitet oftest har lengre holdbarhet. 

Design på kontorpult

Er du en del av et fremtidsrettet selskap, eller er dere en del av en kreativ eller teknologisk industri, kan det være viktig å presentere et stramt, moderne image. Hvis hvis firmaet ditt derimot er mer tradisjonelt, vil du kanskje at kontorpultene dine skal gjenspeile dette.

Mørke trebord er godt egnet for tradisjonelle virksomheter som regnskapsførere og revisorer, mens lettere tre- og hvite (fargede) kontorpult kan være bedre egnet for yngre, mer skarpe selskaper. Uansett hvilket kontorpult du velger, må du sørge for at de passer med den generelle identiteten til merkevaren din.

Funksjonene til en kontorpult

Når du tenker på kontorpult, kan det hende at du ikke husker alle funksjoner man skal tenke på. Men forskjellige typer kontorpulter har forskjellige funksjoner du kanskje ikke har vurdert. For eksempel gir en kontorpult med kanal for ledninger et penere skrivebord, og til slutt et penere og ryddigere kontor. Så hvis du innredet et stort kontor med åpen planløsning, er det veldig fornuftig å sikre at skrivebordene dine gir tilgangspunkt for kabler og ledninger.

Vanlige funksjoner på en kontorpult:
Kabelrenne
Strømuttak
Justerbare ben
Sammenleggbare bordplater
Hjul

Kontorpult til studenten

Det som er fellesnevner for studenter, enten man bor på gutterommet, på hybel, i egen leilighet eller i et kollektiv, er at man behøver en liten og fleksibel kontorpult.

Inventumkjeden har også smalere og anvendelige kontorpulter til dere!
Kontorpulten får plass på soverommet, men er likevel stor nok til en PC og gode studiemuligheter.

Kontorpult til hjemmekontoret

Når man skal velge seg kontorpult til hjemmekontoret så man man ta hensyn til ulike forutsetninger. Skal den stå på et eget kontor, eller skal den stå i stua slik at den må tilpasses interiøret rundt? Ofte så har man begrenset plass på et hjemmekontor og man må være nøye med å finne de riktige målene. Det som er viktig er uansett at man velger en kontorpult som er av minst like gode kvalitet som den man har på sin normale arbeidsplass. I et samfunn der hjemmekontor er blitt mer normalt kan man undervurdere betydningen av å ha fokus på ergonomi også i hjemmet.
Inventumkjeden har kontorpulter som både har størrelsen og designet som man kan ha i sitt eget hjem.

Oppsummert om kontorpult

Først og fremst så er det viktig å velge riktig kontorpult for å unngå slitasjeskader, belastningsskader og andre helseplager. Den vikigste funksjonen i så måte er hev- og senkfunksjonen.

De andre kriteriene som må vurderes er plassen man har til kontorpult, samt bruksområde, omgivelsene det skal stå i og budsjettet. Men aller viktigst er altså helsefaktoren.

Den kritiske tingen er å tilpasse kontorpulten ergonomisk til den som skal bruke den, slik at man kan arbeide uten å bekymre seg for hode-, skulder-, rygg- og nakkeplager

Ta kontakt med en av Inventumkjedens produkteksperter for mer informasjon om kontorpult.