Cover Loenn

Hvordan forbedre arbeidsdagen med et miljøskifte

Opplever du arbeidsplassen som steril og uinspirerende? Det kan komme av mange grunner, men ofte skyldes det et behov for miljøskifte. Med disse enkle triksene kan du forvandle både arbeidsdagen og arbeidsplassen til det bedre!

Ommøbler!

Noe så enkelt som om endre plasseringene på møblementet kan skape ny iver og arbeidsglede blant de ansatte. Se etter alternative og innovative løsninger som uttrykker personligheten til deres bedrift samtidig som det ivaretar behovene til de ansatte.

 

Multi Ethnic Group Sharing Ideas In Office

Hvis du ønsker å gå til innkjøp av nye kontormøbler bør du tenk grundig gjennom valg av materiale, farger og funksjonelle behov. Farger vil påvirke oss forskjellig. Mørke farger vil for eksempel gjøre at et rom føles større, mens lyse farger kan gjøre det mindre. Våre dyktige interiørkonsulenter kan hjelpe deg – kontakt din lokale Inventum-forhandler!

Det er godt å av og til kunne sitte og jobbe andre steder enn ved kontorpulten. Da er det lurt med små arbeidssoner som de ansatte kan bruke. Med en kombinasjon av tre Romboseats kan dere skape flotte sittegrupper som tar minimalt med plass. De høye stoffkledde veggene er lydabsorberende og gir dessuten god avskjerming til sidemannen.

Romboseat

For å skape ulike soner med diskret avskjerming kan vi nevne romdeleren Cobogo. Dette er hengende paneler av filt, perfekt for å skape en forsiktig avskjerming mot både lys, andre ansatte og andre soner. Det er naturligvis også lydabsorberende og bidrar derfor til en god akustikk i rommet. Cobogo er også svært dekorativ foran en vegg eller et vindu.

M Cobogo Gotessons Img4

Når du ommøblerer, unngå å kaste velfungerende møbler. Ifølge Preben Carlsen, daglig leder i GoGood, viser forskning at 1 av 4 kontormøbler som kastes er i god stand, altså 37.000 tonn hvert år. Finn et nytt sted til de på kontoret, eventuelt gi de bort eller selg de til noen som kan gi de nytt liv i et nytt hjem!

Kafékontor

Hvorfor ikke kombinere arbeidet med et besøk på en lokal kafé? Ved å tilbringe noen timer på en annen plass enn kontoret vil man mest sannsynlig få mange nye inntrykk. Selv om kaffen på kontoret kanskje er en favoritt, er det ingenting som slår en god og varm kaffekopp på kafé. Og dessuten: hvem vil vel ikke støtte sin lokale café?

 

Busy Café With Lots Of Green Plants

 

Finn en plass hvor du kan jobbe uten for store forstyrrelser og se timene gå unna i en fei. Pass på at det er nok stikkontakter tilgjengelig, og ikke minst en solid Internett-tilgang hvis man har behov for å kommunisere med omverdenen.

Arranger i andre lokaler!

Alle arbeidsplasser har godt av en utflukt i ny og ne. Se på muligheten til å leie andre lokaler for å arrangere kurs, seminarer eller lignende. Det er mye inspirasjon å finne i nye omgivelser – så bruk mulighetene for det de er verdt.

Leier man lokalene til noen som driver med utleie på fulltid, kan man senke skuldrene og være sikker på at arrangementet er i trygge hender. Det å avholde interne arrangementer andre steder enn kontoret vil gagne alle involverte!

Hold møter utendørs

Det er ingenting som tilsier at et møte må holdes innendørs. Ta på deg gode sko og tilbring møtetiden ute i det fri, uansett om det er snakk om et lite telefonmøte eller et fysisk møte. Vi vet alle at frisk luft er godt for helsa, så det er viktig at de ansatte blir minnet på å gå utendørs hver eneste dag. Det kan derfor være gunstig å sette opp uteområder som oppmuntrer de ansatte til å faktisk bruke dem.

Hvis man ønsker å bevege seg uten å måtte forlate kontorplassen, kan vi anbefale denne flotte kontormøllen! Hvis du ønsker å gå med stigning, sjekk ut denne kontormøllen som har stigningsfunksjon.

Be Well Kontormølle Cf030928 Result

Lykke til med miljøskifte, enten du skal ta en tur ut av kontoret eller sette i gang med å ommøblere. Og husk å kontakte din lokale Inventum-forhandler dersom du skulle trenge noe til kontoret!