Reisemål Inventum

Uvanlige firmatur-destinasjoner i Europa

Er det noe som skaper ekte arbeidsglede, så er det forventningene som bygger seg opp til neste firmatur. Og forventningene kan skrus til taket om firmaturen har en uvanlig destinasjon! Greit, det finnes mange ulike formål med firmaturer og gruppens demografi og budsjett har selvsagt stor betydning. Når det er sagt, la oss i denne omgang fokusere på teambuilding, der reisebudsjettet ikke tillater å oppdage nye dyrearter i indre Amazonas.

Hallstatt, Austria
Landsbyen Hallstatt på innsjøen Lake Hallstatt om høsten.

Hallstatt

#Østerrike #Hallstatt #Ski #Alpint #Fjellturer #Marked #Saltgruver #Øl #Gondoler

Denne alpelandsbyen i Østerrike er som hentet ut fra brødrene Grimms eventyr. Landsbyen er så enestående, at kina faktisk har laget en kopi! Innbyggertallet er ikke mer enn ca. 1 000 innbyggere, men det gjør jo ingenting – dere skal jo bli bedre kjent med hverandre 🙂 Hallstatt har noe for alle både sommer og vinter. Hva med å oppleve saltgruvene i Hallstatt? Den pittoreske landsbyen står på UNESCOS verdensarvested!

Fly fra Oslo til Salzburg. ca 2.5 time. Hallstatt ligger ca. 5 mil fra Salzburg.

Beautiful Waterfall At Sunset
Vakkert fossefall i solnedgang, i islandsk natur.

Reykjavik

#Island #Reykjavik #Vulkaner #Varme kilder #Isgrottevandring #Mote #Uteliv #Restauranter #Utendørs bad #Spa

Island er som skapt for en litt annerledes firmatur. Landet kan by på svært spennende naturopplevelser med besøk av varme kilder, vulkaner, isgrottevandring og spennende fauna. Kombiner rå naturkraft med motebutikker, siste trender innen fashion til pulserende uteliv med flotte restauranter, utendørs bad og spa. Vi sier som islendingene: ferðast núna – reis nå!

Direktefly fra Oslo ca. 3 timer

The City Of Lodz, Poland.
Oversikt over Freedom Square.

Łódź

#Polen #Łódź #Kulturskatter #Øl #Konserter #Film #Arkitektur #Festivaler

Polen kan by på mange spennende steder, og Łódź er intet unntak. Byen bugner av kulturskatter og for øltørste ansatte er det nok av steder å nyte en øl – kanskje til og med to! PS! Du har ikke hørt det fra oss 😉 Łódź huser mange studenter og det gjør seg utslag med hva byen har å tilby med daglige konserter, liv og røre. Byen er et yndet sted for film og har blitt brukt som bakgrunnsteppe i mange filmproduksjoner. Om dere ønsker en by fylt av kontraster er Łódź et perfekt sted for en firmatur!

Oslo – Warszawa ca. 2 timer fly. Togtur Warszawa – Łódź 1-2 timer.

Illuminated Street In Cityscape, Tallin, Estonia
Tallin, Estland.

Tallinn

#Estland #Tallinn #Middelalder #Kultur #Uteliv #Julemarked #Rimelig

Game of Thrones er majestetisk og severdig, og det samme kan man si om Tallinn! La de ansatte få drømme seg bort i en middelalderverden fylt av yrende kultur- og uteliv. På sommeren finnes det fantastiske strender man kan oppleve, og før jul kan man se spektakulære julemarkeder som virkelig vekker barnslige juleminner. Til slutt kan vi si at prisnivået i Estland er på et behagelig nivå sett med norske øyne.

Direktefly 1.5 time fra Oslo.

Houses And Castle In Valley, Bran, Transylvania, Romania
Hus og slottet i dalen Bran, Transylvania, Romania.

Brasov

#Romania #Brasov #Transilvania #Dracula #Middelalder #Gondol #Fjellturer #Restauranter

Nå som Ceaușescu ikke styrer Romania med jernhånd kan Brasov være et interessant sted for en firmatur. Brasov ligger i hjertet av Transilvania, så et besøk på slottet til selveste Dracula er innenfor rekkevidde. Nå er det riktignok ingen historiske bevis for at han faktisk bodde der, men hva gjør vel det. Byen er brosteinsbelagt i typisk middelalderstil og det finnes til og med en gondol opp til en topp med restaurant! For øvrig er det gode muligheter for fjellturer og det er kort vei til andre byer i nærheten. Selv om byen er dyrere enn andre steder i Romania er det fortsatt lavt. Bun venit în Brasov– velkommen til Brasov!

Ca. 6 timer med 1 mellomlanding fra Oslo til București. Brasov ligger 18.5 mil fra București med gode transportmuligheter.

The Vibrant Colors Of The Town Of Procida, Italy

Procida

#Middelhavsby #Atmosfære #Mat #Vin #Aktiviteter #Sommer #Vinter

I filmen «l Postino», forelsket en italiensk postmann seg i poetiske dikt på Procida og sjansen er stor for at dere vil forelske dere i stedet Procida! Denne lille middelhavsbyen er som hentet ut fra et fargerikt postkort med pastellfargede hus, små fiskebåter og et flott skue utover havet. Øya er nesten fri for turisme, så sjansen er stor for at dere vil føle en autentisk stemning. Om det frister med en rolig atmosfære, god mat og vin, flotte omgivelser med mulighet for diverse aktiviteter både sommer og vinter, er Procida virkelig verdt turen. Vino la noi – kom til oss!

3.15 timer fra Oslo til Napoli. Ferge fra Napoli til Procida 0.5-1 time.