Hjem / Artikler / Møterom / Styringssystem – Hva er det?

Styringssystem – Hva er det?

Skrevet av: Inventum

Publisert: 18.08.16 - Sist oppdatert: 23.07.18

Hvorfor installere et styringssystem i møte, undervisningsrom, auditorium og lignende?

Et styresystem er til for å forenkle bruken av mer eller mindre komplekse tekniske hjelpemidler som projektorer, flatskjermer, lyd, PC, lerret etc. I mange tilfeller kan man styre de forskjellige mediene med apparatets fjernkontroll. Men når det blir for mange fjern-kontroller, blir det svært uoversiktlig og det gir mange muligheter for feil. Glem alt om tomme batterier og mange bitte små, uleselige knapper.

Møtet blir mest effektivt når det kan gjennomføres på en enkel og sikker måte med riktig bruk av ønskede hjelpemidler. Styrings-systemet kobles opp mot rommets tekniske utstyr og ønsket funksjon oppnås enkelt ved trykk på et knappepanel/touchskjerm. I mange tilfeller kan betjeningen av styringssystemet også gjøres fra en smarttelefon eller nettbrett.

I Inventum setter vi brukervennlighet i fokus – med et enkelt trykk er rommet klart til bruk og du kan starte din presentasjon. Utover AV-teknisk utstyr kan styresystemet også implementeres med andre tekniske installasjoner som lys, persienner, varme etc.

Ta kontakt med våre spesialister for et komplett system til ditt behov. Vi leverer alt fra enkle knappe-systemer til mer avanserte Touch-systemer. Inventum samarbeider med markedets ledene produsenter og leverer det siste innen denne typen teknologi.

 

 

Anbefalte saker:

Lys_på_arbeidsplassen_skjerm_dame

Ti ting du bør vite om belysning på arbeidsplassen

Arbeidsplassbelysning er mye viktigere enn folk flest tror. ...
Inventum Rogaland Ansatte

Bli kjent med Inventum Rogaland Tre og Stål

Familiebedrift Inventum Rogaland Tre og Stål har en ...
Inventum Nordmore Alle Ansatte

Bli kjent med Inventum Nordmøre

Jubileumsår for Inventum Nordmøre I år feirer Inventum ...
Velg Riktig Kaffemaskin Inventumkjeden

Kaffe på jobb? Slik velger du kaffemaskin til bedriften

Står du overfor valget om hvilken kaffeløsning som ...