Bonamat Sprso miljøbilde på en benk i en frisørsalong

Kaffe på jobb? Slik velger du kaffemaskin til bedriften

Hvilken kaffeløsning passer best for din bedrift? Vi vet at det kan være en jungel der ute, og vanskelig å vite hva som dekker behovet hos nettopp dere. La oss rydde i begrepene og se på hvilke kaffemaskiner og løsninger som passer best for din bedrift.

Kaffetraktere – passer til de fleste, brygger store mengder kaffe

Står et stort og viktig møte for tur? Eller står lunsjen, kanskje for mange ansatte, for døren? Da går det mye kaffe på en gang. Fordelen til kaffetrakteren er at den brygger opp store mengder kaffe.

Kaffen kan oppbevares på kolbe eller i kanner. Ja, det tar litt mer tid for den som skal brygge kaffen, men det er tid man får igjen ved at man sparer inn køen som ville oppstått ved kaffeautomaten. For mange bedrifter er dette dessuten den foretrukne kaffeløsningen, f.eks. hvis man har en kantine. Da har man hele tiden filterbrygget kaffe tilgjengelig.

Fordeler:

• Dekker behovet for de fleste bedrifter
• Kan brygge store mengder kaffe

Anbefalte produkter:

Th filtertrakter
Th filtertrakter
Tha filtertrakter
Tha filtertrakter
Bonamat Pumpetermos Stål NÅ PÅ KAMPANJE!
Furento pumpetermos

Instantmaskiner – perfekt til mellomstore og store bedrifter

Trenger dere kaffe raskt og ønsker minimalt med vedlikehold? Denne løsningen er valgt av mange, og det er lett å forstå hvorfor. Det er gjerne raskeste vei til kaffe, varme drikker og mange varianter for bedrifter som har et relativt stort behov gjennom hele dagen.

Instantmaskiner fungerer ved at kaffemaskinen inneholder beholdere for instantprodukter som tilsettes vann. Med det menes kaffeekstrakt, sjokoladepulver, melkepulver og andre instantprodukter som gir mange varianter og kombinasjonsmuligheter.

Velg i en rikholdig meny med cappuchino, kaffe, caffé latte, te, sjokolade med mer. En populær løsning som passer hvis de ansatte har ulike preferanser. Det finnes både modeller som har kannefunksjon, som kan servere store mengder instant kaffe på kort tid, og modeller med én-koppsløsning.

Her får man kaffe med ett trykk på kaffeautomaten –  en god løsning for bedrifter med litt større behov.

Fordeler:

• Rask
• Enkelt vedlikehold
• Enkelt vedlikehold

Anbefalte produkter:

Bolero 1
Bolero 1
Bolero 2
Bolero 2

Er dere opptatt av smak og kvalitet på jobben, men har begrenset med plass?

Da anbefaler vi Sego eller nyheten Sprso. Begge er små og kompakte bean-to-cup espressomaskiner som lager velduftende kaffe av nykvernede kaffebønner.

Sego og Sprso er utviklet for steder hvor en ordinær trakter blir for liten og en stor profesjonell maskin blir for stor. Espressomaskinene passer godt inn på små kontorer med begrenset plass på kjøkkenbenken, hjemmekontoret, møterom, venteværelser, mindre butikker eller bakeren på hjørnet som vil tilby noe ekstra. De kan også brukes som et tillegg til en større maskin for å dekke flere behov på arbeidsplassen.

Med Sego kan du brygge alt fra café crème, café au lait, cappuccino, espresso, espreschoc, americano, latte macchiato, moccachino, sjokolade og sjokolade med melk. Hvilke drikker som kan tilbys avhenger av hvilke ingredienser som brukes.

Med Sprso kan du servere perfekte kopper med ristretto, espresso, café crème og americano. Med tilbehøret melkekjøler kan du også tilberede en god kopp cappuccino eller caffè latte.

Sprso har vanntank som gjør den plasseringsvennlig. Den har også et unikt design.

Fordeler:

• Liten og kompakt
• Høy kvalitet i koppen
• Enkel å betjene

Anbefalt produkter:

Sego
Sego
Bonamat Sprso Espressomaskin
Sprso

Er dere en mellomstor til stor bedrift som er opptatt av smak og kvalitet på jobben?

Nykvernede kaffebønner er grunnlaget for den beste kaffen!

Våre Friskbryggere er optimale bean-to-cup kaffemaskiner og gir førsteklasses nytraktet kaffe i hver eneste kopp. Bedre og ferskere kaffe får man ikke dersom prosessen skal automatiseres!

Velg modellen som passer best inn i ditt miljø. Maskinen leveres i ulike varianter ut i fra deres behov. De krever lite vedlikehold og brukervennligheten er en selvfølge.

Våre Friskbryggere bruker filterruller i kaffemaskinen, noe som betyr at hver eneste kopp traktes med et rent filter. I motsetning til metallfiltre er papirfiltre mer hygieniske og vedlikeholdet er enklere. I tillegg sørger kvalitetsbryggeren for en optimal bryggeprosess. Summen av dette gir kaffe med utsøkt smak.

Velg alt fra en kopp nytraktet filterkaffe til en deilig cappuccino, café au lait eller moccachino. Andre muligheter er sjokolade, varmt vann og eget valg for tilsetting av melk.

Med en friskbrygger tilfredsstiller man både kresne ganer og kravet om rask og effektiv kaffebrygging. Denne en-koppsløsningen vil være den mange større bedrifter velger, siden den gir rask og effektiv kaffebrygging ved et lite trykk på kaffemaskinen.

Fordeler:

• Enkelt vedlikehold, stor kapasitet
• Tilfredsstiller store krav til kvalitet, ferskbrygget
• Finnes XL-modeller for større volumer
• Finnes modeller med kvern for hele bønner og med beholdere for filtermalt kaffe

Anbefalte produkter:

Pho Pro Freshground 310 Touch Black Rw
Freshground 310 Touch
Pho Pro Freshground Xl 330 Touch Black Rw
Freshground XL 330 Touch

– Ønsker dere i tillegg å ha Espresso som en valgmulighet?

Espresso er en liten kopp kaffe med fyldig konsistens, en intens aroma, en bittersøt smak og et lekkert gyllent skum på toppen som heter crema. Espresso er en tilberedningsmetode der kaffen tilberedes i en spesialmaskin: hurtig, under trykk og direkte i koppen.

Vår anbefaling er Esprecious – den helautomatiske espressomaskinen som lager kaffe under trykk. Alle kaffespesialiteter brygges med nykvernede kaffebønner. Esprecious leveres i ulike modeller og kan utvides med forskjellig tilbehør for å oppfylle dine ønsker. Mange ulike drikkevalg og muligheter for ferskmelk ved behov.

Fordeler:

• Perfekt løsning for dere som ønsker espressobaserte drikker
• Mange drikkevalg
• Kan utvides med større bønnebeholdere for større kapasitet
• Brukervennlig

Anbefalt produkt:

Pho Pro Esprecious 11 12 22 Rw (blue Led)
Esprecious 22

Les også: Kaffeøkonomi –  Hvor mye tid og penger kan bedriften spare?